Steeek!

Vilket stekarväder dagen har bjudit på alltså! Det har dock resulterat till att jag ser ut som en kräfta på hela framsidan av min kropp.. Får hoppas att det blir sol imorgon, annars kommer jag se ut som en polkagris. Endast framsidan är brun (röd) och jag är jättevit på ryggen.. Men men, folk ska väl alltid ha nån att skratta åt ;p
Mors dag idag också.. Har varit till farmor och ätit smörgåstårta, mycket gott! Ska väl även passa på att tacka min kära mamma för att hon finns! :)

Just det.. Gårkvällen vart väl si sådär.. Var inte vidare mycket folk i Nybyn, så jag och Daniel kom på att vi skulle dra till Luleå. Men upptäckte att vi inte hade nån bensin när vi var i Älvsbyn, så det var bara vända om. Det resulterade då till att vi fick soppatorsk uti Tväråsel, men Danne och Linda kom och hämta oss så de ordna sig :P

Nu har Daniel stuckit till Piteå och jag sitter i min säng helt själv. :( Men vi flyttar ju ihop "helt" i veckan, så jag kommer inte måsta sakna han så länge :) <3

Jaja, bäst att öva på körkortet, 18 om en vecka ;)

Hejs!


Stadsmaran kan kyssa sig i arslet!

Jo, stadsmaran var det ja.. Gick ju inte precis som tänkt. Efter sex kilometer var det vätske-kontroll, och efter den börja jag må så dåligt så det var bara att promenera. I dom sista tre kilometrarna hann jag in i skogen och spy två gånger, så tog inte tiden sen förra året, som jag hade som mål. Men men..

Har iaf nyss varit upp till farmor och ätit middag, och nu ska jag och Daniel börja bege oss mot Nybyn, där Viktor har fyllt 18. Himla mutt-carro som for till luleå.. ;)

Stadsmaran!

Måste snart börja fara mot Luleå. Ska springa stadsmaran idag. Åååh, är ungefär så otaggad som man kan bli!! Men deet är bara att bita ihop och få det överstökat. Sitter i alla fall och laddar med en skål müsli..
Jaja, ska dra.

Wish me luck!


Shiiit.,f.dskmlöeg

Har försökt göra bloggen vacker ett bra tag nu, men jag fattar fan ingenting, lika att jag skiter i det! (om nån är frivillig att hjälpa tar jag gladeligen emot hjälpen ;>)

Idag har vi i alla fall städat ut lägenheten. Kändes lite sorgligt när man tog sista titten ut över havet, men men.. När der var klart for jag, mor och bror och käka på daggan, smarrigt!
Är hemma i Vidsel nu. Har inge skola förän på tisdag. Wihoo. Nu kan jag passa på att träna pilates ;) Har beställt en skivka, så det ska bli spännande och se hur det går. Borde dock inte prova före stadsmaran, kommer nog inte kunna ta mig runt milen då.. :p
Imorrn får jag se vad som bli, hoppas på fint väder för då ska jag steeeka!! ;)

Jaja, sleep tight folks!


Fann en söt bild på mig och bärs-maggan sen förra helgen! Gulligt...

Trötter!

Gud vad jag är trött! Men har väl mig själv att skylla.
For till Daniel igår, somna väl lite efter tolv och gick upp 04,45 :O Var tvungen hinna till Luleå halv åtta, och enda bussen som gick då gick kvart över fem.. Har i alla fall varit på riskettan nu, lite onödigt kan jag väl tycka..

Idag kommer mamma (kanske Emil?) hit, vi ska städa ut det sista från lägenheten. Jag har ändå hunnit putsa fönstrena och städat ut hela toan så det ska nog gå fort. Synd bara att jag kommer somna!
Ska bli kul att flytta till Piteå och Daniel i alla fall :)
 
Jaja, bäst att gå till NK:n nu då! :(


Jag måste vara världens lyckligaste..


bloody sunday

Så var det söndag igen då. När man är ledig rusar tiden bara iväg..
Igår var jag, Daniel och Pjasarn till Happis på Ikea och en sväng till Finland. Mycket trevligt. Köpte lite nya saker till läggan och så. Daniel har övertalat mig att inte ha så mycket svart, så köpte nya hyllor, soffbord mm. Blir nog mysigt.

Väl hemma i Vistträsk satte vi oss och såg film med Monica. Damernas dektektivbyrå. Mycket rolig film! ;D
Senare for vi till Maria. Var folk där som var ute och grillade och så.
Kort sagt: en lyckad dag! :)


Jag, Daniel, Adam och simpan


mycket vackra kvinnor!

It's good to be back!

Hemma i lilla Vidsel igen nu då.. Skönt med långhelg, ska verkligen njuta av ledigheten! Blir nog Muskus imorgon.
Fick förresten mitt första IG idag, MatteB nationella, men men, klarar kursen i alla fall :)

Har inte hänt mycket idag, Daniel är här och Kicki, Olsi och Pernilla for just..
Jaja, Emil gnäller som en apa för han inte får sitta vid datorn så bäst att skynda sig!

Puss! :-*


Hitta en gammal häftig bild på mig och Pernilla ;)

Halkbana

Dålig på uppdatera nu för tiden, men det är väl smällarna man får ta när livet blir en aning mer händerlserikt.
I lördags for jag, Daniel, Magda, Maria, John, Adam och Sacke till Piteå och gjorde stan osäker. Hade en grymt trevlig kväll i alla fall. Söndagen på vägen hem for vi förbi Tällträsk och skulle doppa Maria i sjön, men hon blev så arg så det vart it ;(

Idag har jag gjord halkbana, rätt så skoj. Uppkörningen närmar sig med stormsteg.. :o
Ska till Daniel i Piteå idag, längtar efter han så jag inte kan vänta till imorgon ;p + att dom skulle grilla och så i Pite så det kan nog bli en trevlig kväll!

Höres! (danneman hälsar förresten!)


Grattis

till Lina som fyller år idag ;)
till Daniel som fyllde år igår ;)
och till Daniel igen som klara körkortet idag ;D

Positiv jag är idag! Har nog med vädret och allt bra som händer att göra ;D
Keep going! ;)


Minst lika glad som denna man! ;D

Woork tonight

Tjoho, skönt med helg ;D Men inte länge kvar nu tills skolan slutar, ännu skönare.
Igår for jag och Daniel till Vistträk och gjorde ingenting. Ikväll blir det jobb.. Och imorgon inget speciellt. Kul liv man har för tillfället ;) Tur man har bra sällskap i alla fall :D Måste se till så nånting händer nästa helg, party i piteå kanske!? ;)

Brittan kommer förresten till Sverige i juli, fett nice de skulle va å se hon! ;) Hon kommer nog alltid va min idol, haha ;)



Bara för Anna...

Detta är på Annas önskan ;) Har egentligen inget vettigt att skriva. Mitt liv är inte så händelserikt för stunden.. Det måste göras nånting åt!
I alla fall kom jag på igår att jag ska jobba i helgen. Skönt att få in lite cash, kommer även få mat och bussersättning från APU:n, så jag kommer bli en rik kvinna ;) Kan behövas eftersom jag inte kommer ha något jobb i sommar. Jag och Maria har i alla fall kommit på att vi ska steka heela sommarn och leva som nå tattare. Men vi gillat! ;D
Vi smider även planer för midsommar.. Hoppas på Skellefteå, skulle va fett nice!

Får se vad som händer annars i helgen.. Ska i alla fall få palt hos farmor, mumma! ;D Finns inge godare! Kanske hinner med en bäverjakt också?! Känner jägarkvinnan inom mig ta  form, som sagt. Haha..
Förresten ringde mamma hem från Rhodos igår, dom hade inte bra väder, stackarna...
Jaja, inget mer vettigt att skriva nu.
Puss:*


Lilla plutt-anna ;)

5 maj

Ååååååh, nu är mamma och pappa i Grekland! Är avundsjuk så jag håller på dööö! Men men...

Var hos Maria igår och såg Australia, ganska bra ändå. Fast pratade rätt mycke så fatta inte allt ;p Ikväll är det Desperata! Ska till Maggan och se det med hon och Carro, blir ju lite smått deprimerad av att vara i min lägenhet.. Får ta med nå Brownies och hoppas på att dom släpper in mig ;)


Inflyttad ;D

Igår for jag och Daniel tidigare till Piteå och fixa i lägenheten. Var grymt äckligt, det var o-utstädad, så massa hår och skit överallt. Nu är det i alla fall skinande rent, putsa till och med fönstrena ;D Har däremot inte fått upp något på väggarna än för det ska omtapetseras. Men inte lider jag för det! Känns skönt att ha flyttat in där i alla fall. Eller bor ju i Luleå nu i min otroligt tomma lägenhet, ska vara där till sista juni. Det enda jag har är en madrass och en tv, deppigt men okej.

Puss :*

Bäverjakt!

Igår gjorde jag det! Jag följde Daniel och jaga bäver! :O Och det roligaste av allt var att vi fick en, haha ;) En bjässe på 21 kg.
Tror jag funnit jaktkvinnan inom mig, eller inte ;p
Idag har vi det bara tagit det lungt i Tällträsk (flått bäver ;p). Är i Vistträsk nu, jag och Daniel ska grilla och mysa på för oss själva :) Hade hoppats på Piteå ikväll, men verkar inte som att vi tar oss..

Innan jag går mot grillen måste jag bjuda på några enormt vackra bäverbilder ;)


Jag och storbävern, ser dock lite lustig ut ;)


Haha, Daniel och bävern, ;)

1 maj

Valborgs blev helt ok i alla fall. :)
Var hemma från skolan, men kände min ändå hyffsat pigg så följde med till Piteå och flytta in grejerna i min och Daniels lägenhet :) Dock var den inte så fräsh, inte utstädad eller nå. Men vi ska få en ny spis pch väggarna omtapetserade så det ska nog bli bra :)
På kvällen for vi upp till Idafors en sväng, satt bara. For sedan till Trångfors där det var massa folk, hur blandat som hellst! Men trevligt var det då i alla fall.

Idag har jag och Daniel cyklat upp till farmor och ätit glass, ska sedan vidare till Tällträsk.
Har även bokat teori och uppkörning, det börjar närma sig.. ;)

puss o kyss :'


Daniel sitter och steker med min  hemmagjorda glass ;)

RSS 2.0