30 augusti :)

Gomorron! Daniel har just farit till Tällträsk, så nu sitter jag själv och hostar och lyssnar på Cher. ;)
Gårdagens kalas var trevligt, god mat och gott sällskap. Idag blir det att fara till Piteå och byta soffa (har inte besämt mig för vilken än), sätta upp hyllor, byta gardiner osv. Kanske att det äntligen blir helt klart! :)
Tills dess är jag dock väldigt sysslolös, vet inte riktigt vad jag ska göra. Får nog bli en promenad och sen kanske jag baka något åt mor min, och skulle även vilja fara till farmor... Nu när jag tänker efter har jag nog att göra idag.


Farfar, barn och barnbarn :)

Hösten börjar närma sig..

Vaknade upp i morse och hörde regnet slå mot taket, tro det eller ej, men jag gillade det! Började därför dagen med en promenad i regnet och den härliga luften. Otroligt skönt. Jag har börjat tycka det är mysigt med regn. Hösten över huvud taget är mysig. När det är mörkt och grått och man får tända ljus och slippa ha dåligt samvete för att man ligger inne och mysier en hel dag framför tv:n. Alla årstider har minsann sina tjusningar. :)

Gårkvällen var jag med Caroline, vi var ut med Joel och Jocke på jakt efter älgar i mörkret (ännu en mysig grej med hösten). Alltid mysigt att åka bil i mörkret på kvällarna, dock var det enda vi såg några paddor..
Sitter nu och laddar inför kalas, farfar fyllde 80 igår, så det blir att fira han här hemma ikväll. :)

Nä, lägga sig och mysa med tända ljus och lite frukt nu, och vänta på att Daniel ska komma!


Home, sweet home.. (uppdatering)

..men hade ju inte skadat att vara kvar en vecka till i värmen..
Här kommer en liten sammanfattning av veckan i Turkey:

Torsdag:  Kom fram typ 4 på morgonen. När jag väl somnat, väcktes jag en kvart senare av mosken som var placerad just utanför ballkongdörren, kul! Stranden senare på dagen..
På kvällen gick jag och Daniel ut och roade oss med Adam, Magda och gänget. Mycket trevligt! ;) På dom större barerna kostade dock en öl lika mycket som en taxi-resa.. Såg även en kille som låg och tillfredsställde(?) sig själv på en läktare, inte vidare mysig syn. Han verkade däremot obrydd!


Äntligen framme! :)


Danne och Daniel på stranden ;)


Jag steker ;)


Alla på vårat hotell ;D

Fredag: Båt-tur med samma gäng som vi var med gårkvällen. Var blåsigt så båten for fram och tillbaka, trots det var det en mycket härlig dag ute på havet!
På kvällen for vi och åt på Old Istanbul, och drog sedan vidare på The Doors och Havana Club. Draag ;)


Jag och Magda steker på båten!


:)


Bäärs.


Magda och jag :)


Notan, 47 öl om jag inte räknat fel?


parteey

Lördag, söndag, måndag, tisdag: Blev det stranden och ut och handla lite på kvällen. :) Mer bilder på facebook! (detta vart lite drygt)

Mamma fyller i alla fall år idag, och imorrn blir det kalas för farfar som också fyller år idag!
Ingen aning om vad som händer ikväll???




Resfeber..

..eller inte så värst. Men snart är vi i alla fall på väg till Turkiet och det ska bli grymt skönt! Planet lyfter 20.05, så kommer fram inatt någon gång, men vad gör det? Kan ju ligga och glassa på stranden imorrn. ;)
Jag och Daniel har laddat upp med en morgonprommis och en brakfrulle! Ska snart till farmor och säga adjö, och sen blir det att packa i det sista.

Var för övrigt till Piteå i söndags, vi har fixat lite i lägenheten och så (när vi äntligen tog oss in i lägenheten vill säga, hade glömt nycklarna hemma, likt mig?). Det börjar äntligen blir mysigt. OCH i veckan skulle vi nog få omtapetserat, plus att jag har beställt nya gardiner och lite sådant. :)


Jag och Pernilla i Turkiet förra året :)


Fett nice med Turkiet!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Kommer dock sakna Kickis surfning med vågorna)

So long!

15 augusti

Gårkvällen var skoj. :)
Kring halv fem igår plockade jag upp Magda och Maria med raggar-saaben och vi begav oss mot Södra. När vi kom dit var inte alla där, så vi fick vänta på tacosen ett tag. Efter middagen gick vi ner till sjön och satt runt elden. Efter ett tag for vi ut med bastuflotten, och åkte ring. Mycket skoj. :) (Daniel kom även då.) Sen vart det jordgubbs-marängtårta(?), god var den i alla fall.
En härligt kväll med roligt sällskap!


Vid elden :)


Vid elden :)


Och.. Vid elden!


I bastun ;)



Jobb ikväll... pust! Men sista kvällen!! :D

Tjejkväll i Södra! :)

Dagwb började med att jag gjorde en rejäl fruksot, på sängen till och med, till Daniel. Sedan tog vi på oss promenadskorna och gick upp till farmor. Hon höll just på baka bullar, vilken tajming! Cyklade hem därifårn någon timma senare, mätta och belåtna! :)

Nu sitter jag hemma, och är redo att fara till Södra när som hellst. Ida fyllde 18 igår, så hon skulle ha tjejkväll. Det blir nog trevligt! :)

Hörs!


Camping

Burr, det börjar bli kallare ute nu, men på onsdag blir det Turkiet, så har en sista vecka med värme att se fram emot! :D

Igåreftermiddags for jag och Daniel ut på en liten campingtur med husvagn. På en igenväxt parkering, med en liten plutt-tjärn vid sidan om, och polacker som rände på vägen brevid som tokar.. Men, det blir vad man gör det till. ;) Vi grillade, åt fruktsallad och glass, var och plockade lite blåbär och såg en film. Hade köpt ost och kex också, men det var vi för mätta för (fick bli frukosten morgonen därpå).

Idag for vi till Vitberget hos mulle och plockade hallon, fick ihop en hel del. Har ont i ryggen av rensandet.. Annars ikväll har vi tagit det lungt med Anna Skipper.
Imorgon blir det tjejkväll hos Ida i Södra. :) Och på lördag är sista jobbdagen! :D

Puss :*


Skööön T...

..med forsen idag! ;)


Maria och jag - steeker ;)


Daniel på väg i..


Båttur ikväll :)



Jobb mån, tis, lör, sen klaart!
Turkiet nästa - Adam, John, Krille, Jocke och Kalle ska med, wiie ;D

woa

Woa, jag gjorde hål i naveln i tisdags, och utan att svimma. Smått imponerad av mig själv.. Är dock ännu mer imponerad av Carro som inte sa ett knyst när hon gjorde sitt hål i tungan. Starkt tjejen!

Sitter nu hemma efter en hel dags arbete, ska nog hitta på något med Magda snart? Fastän jag tagit det lungt i sommar och inte jobbat så mycket så börjar jag bli less.. Men jobbar bara imorrn, lördag, måndag, tisdag och lördag sen är det klart! Turkiet efter det då, kommer bli skoj! ;)


woosh

Hemma efter en härlig dag i forsen med Daniel och Carro! :)





LK ;D

Ligger i sängen med halsont som resultat efter helgens festligheter.. Jag och Daniel for till Luleå med buss på morgonen, drog på stan en sväng och sen drog partyt igång. Förfestade hos Maria med en massa folk, var bra, men blev ännu bättre när vi hittade partylådan (som kom att bli mycket populär)! ;)
For in på området kring elva(?), såg inget uppträdande, men var ändå skoj, hängde ju på Rockabilly. ;)
For hem trötta och slitna idag med elva-bussen..

Imorgon blir det steeka, och sen var det snack om Kåbdalis. Och tisdag blir det förhoppningsvis kräftskiva (med eller utan kräftor)! :) Onsdag åker Lina hem :(


Kalle är redo!


Magda och jag påväg till Maria :)


Snygga!


Magda, Lina och Matte


Gulligt...


Steekare ;)


Party i lådan!

RSS 2.0