Otagg!

Åh, helt slut i kropp och själ.. Eller nästan ;) Less på att jobba i alla fall, man springer ju som en tok. Suttit tio min idag, max. Men det ger cash i alla fall, det som räknas.
Imorrn blir det jobb igen, men på lördag blir det LK! :) Can't wait!
Ska med mor till Kicki nu, hörs!

Planksteeek ;)

Tjoo, väldigt längesen sist! Ids inte skriva allt som hänt, men kort sagt; PDOL och jobb..
Idag efter jobbet for jag och Daniel upp till farmor och Sixten och åt plankstek, mycket gott! :) Ska snart lägga oss och se "Taken" som Carro rekomenderat ;)
LK till helgen! :)


En trött Adam på kittelfjäll?


 Sunes ;s


Promoe mfl


Daniel. Lina och Matte ;D

Pappa 48 ;o

Idag blir farsgubben 48, gamle man..
Vi uppvaktade han med tårta och paket på sängen imorse. :) Av mig och Emil fick han en parfym, och mamma hade köpt han en ny telefon. Han har dock lite problem med dom smp knapparna. ;)
Efter tårtan for jag och mamma på en promenad, sen har vi haft främmande här hela dagen.
Jag fick även för mig att plocka blåbär, men jag blev inte kvar så länge i skogen, höll på att bli uppäten. Men plockar jag lite om dagen så har jag nog några liter till slut ;)

Nu sitter jag och väntar på mat, jag har gjort en kantarellpaj med persilja och brieost som väntar i ugnen. Ska bli spännande!


Tårta!

Idag for jag, mamma och Daniel ner till Älvsbyn en sväng för att köpa nå presenter till pappa, vad säger jag inte utifall att han av någon lustig händelse skulle råka komma in hit.. For även forbi Magda och fika en krämbulla ;)

Kvällen har jag spenderat med trevligt sällskap, nämligen fröken Caroline Nilsson. Gick ner till hon och sen gick vi stora brännmarksrundan, sköön   t! For sedan på shell och hyrde "Bröllopsduellen", rätt skoj, men ingen film man lägger på minnet..
Kom hem kring tio och då satte jag igång att göra pappas tårtor inför morgondagen. Två gräddtårtor med fäsrka jordgubbar, direkt plockade från vårat vackra land. ;) Tror nog att dom ska bli goda! :)


Mumma!?


Förresten har jag inte ätit godis sen den 18:e! ;) (ska bannemig klara ett år...!)


BERG

Sitter nu trött och sliten vid datorn.
Idag, eller vid 17,30 for jag och Daniel till Älvsbyn, och Daniel gjorde en tattuering (hans efternamn), fint :) När vi kom hem for vi till Arvid, där även Carro befann sig, och såg när han svetsa på sitt vrålåk. Inte vidare skoj så jag, Daniel och Carro tog en liten promm. For sedan hem till mig och åt jordgubbar, nyplockade ur landet, med vaniljvisp och glass till. Mycket välsmakligt! (Har även hunnit med att plocka Arvid mellan ögonbrynen, välbehövligt.)
Biljetter är även bokade till PDOL, lördagen. Trevligt!! :D


:)


Carro o Daniel med nyplockade jordgubbar ;D

Viilken häärlig dag! (na na na na..)

Skönt med solsken! Just inne efter en varm och skön prommis med mamma :)
Är som sagt hemma från västerås nu; borta bra men hemma bäst! Har varit utan Daniel en hel natt(!) (haha), så måste nog till han sen ikväll ;) Annars idag har jag legat ute och jobbat på brännan med mamma och Kicki. Har även käkat jordgubbar för ett helt fotbollslag, vårat jordgubbsland strålar verkligen rött, nämligen. Bäst att passa på att äta då ;)

Har även fått lite jobb. Två veckor framöver, pga barnafödande. Är dock ledig lördagen på PDOL och LK. :)
Jaja, bäst att fräscha till mig lite nu! Hej!


Mumma!

Rea

Har blivit väldigt mycket stan, har hittat ganska mycket på rea, super!




På väg mot shopping!



Igår på PizzaHut ;D

Träning och träning..

Ja, denna semester verkar mer vara ett träningsläger än semester.. När det inte finns något att göra så far man och tränar av något slag. Bra i och för sig.. ;)
Hittils har det varit väldigt skönt här, bra väder och så. Stan, bad och träning, super! :)

Igår for vi till Linas kompis Tessan, var ganska mycket folk där, och superfint hus. Kring halv tolv tiden skulle alla gå ut, så vi begav oss in mot stan. Väl där var det så lång kö in, så jag och Daniel for och åt ett skrov för 84 kr(!), och det var inte ens dressing.. Lustigt... (Bilder från kvällen kommer sen)

Ikväll ska alla och se Harry Potter, men jag och Daniel har laddat upp med snask så vi ska gotta framför tv:n. ;)


Hunk-Emil på beachen ;)


Jag steeker ;)


Pappa snorklar efter en freesbe som Daniel kastat bort ;P


Rensar kantareller som dom plockat

Jag har bara en sak att säga..

..Britney Spears!!

Vilken kvinna! Det var hur bra som hellst igår, jag har inte sett liknande...
Jag och pappa körde in till Stockholm på dagen igår, käkade och så, och sen for vi in på globen. Allting slutade halv elva, och jag kan säga att det var värt varenda slant! :) 


Jag utanför globen :)


Pappa redo med popcorn!


Britney kommer ner!


Everytime - live, sjukt bra :)


:)


Brittan in action ;)



Och ikväll ska jag och Daniel hänga med Lina och massa andra. Ska bli skoj :)
Pussheejs!


Helgen :D

Ja, jag kan ju säga att det har varit en ovanligt händelserik helg för fröken Lindström i helgen..
I fredags for jag, Magda och Maria till Luleå på party. Var först med Marias klasskompisar i stan, for sedan till bredviken(??) och hade trevligt. Sen skulle alla in till stan igen, så vi promenerade.  Jag med mina skavsårsfötter har lidigt otroligt mycket efter den promenaden. Jag var till och med tvungen avböja stan på lördagen, och då är det allvarligt!

Lördagseftermiddag var jag och mamma hos farmor och käkade. Mycket gott och mycket trevligt (jag måste ha världens roligaste farmor!?). Var hemma kring nio och hade inget att göra, så jag och Magda for och gick en sväng.. Så otroligt rastlösa som vi var så kände vi att vi var tvungen göra något radikalt. Ringde till Mikaela som var i Piteå, och sen stack vi dit. Var där kring halv tolv, men det var det värt. :) Var sedan på stan och träffade olika folk, cruisade och käka korv. ;D

Tack alla som medverkat till denna lyckade helg! :)


Fredag  - söta kvinnor ;)


Fredag


Lördag - Magda, Mikaela och jag <3


Lördag - tattare ;)




Snart kommer Daniel heem! :)
(Västerås imorrn ;>)

Luleåå :)

Ja, ikväll verkar det luta mot Luleå. Blir att hänga med Magda, Maria och hennes klasskompisar. Ska nog bli trevligt :)
Har förövrigt varit rätt så aktiv idag. Städat skafferiet, bakat och varit med mor ut och gått :) Vi har ju en mans-fri helg i helgen ;)
Daniel, pappa och Emil for till Norge fem imorse ;s Och med mitt morgonhumörc kombinerat med Daniels borttappade socka, kan ni ju gissa att jag inte var så glad sådär på morgonkvisten.. Men samlade mig då jag insåg att Daniel skulle vara borta hela helgen (dessutom utom utan typ några telefonsamtal), och kramig igen. Får passa på att ägna mig och tjejsnack och göra tjejsaker nu i helgen när han är borta. Börjar som sagt med en trevlig (hoppas jag) kväll med Magda och Maria! :)


Mycket söt bild på jag magda o maria ;) Inte precis tagen igår ;)

Framtidsplaner!

Ja, hemma i Sverige blir man ju deprimerad av att bo just nu. Ska detta väder föreställa en sommar?  Jag som vart utan jobb hade hoppats på en solig och skön sommar, men det verkar ju inte bli av. I min deprisson har jag smidit lite framtidsplaner.. Finns så otroligt mycket jag vill göra, så otroligt mycket att se.. Och det ska i alla fall jag inte gå miste om (inte allt i alla fall)!
Några saker att göra är:

- Vara AuPair i USA
- Reseledare (en säsong i alla fall)
- Jobba på kryssningsfartyg (i värmen)
- Tågluffa i Europa och Thailand
- Jorden runt resa (kan jag ju bara drömma om?)
- Jobba överallt och ingenstans
- Leva i ett annat land i några år, skaffa jobb, lära mig kulturen; leva vardagslivet helt enkelt
- Och.. Jobba, jobba, jobba -> resa, resa, resa :)
- Vara hemmafru i ett stort hus, för ett kort tag ;)
( + massa mer ;> )

Men jag kanske ska börja med att göra det bästa av denna sommar och sen gå ut skolan?







So long! :)

HAPPPYYFACE

Tjooo, vet ni vem som ska och se Britney Spears i globen 14:e juli?
- JAG! :D
Och pappa ska följa :)
Wii, vi är ändå i Västerås då, så varför inte passa på? Och med mina valpögon fick jag med pappa ;) (Även fast hon inte uppträder i Älvsbyn ;> (intärnskämt))
Fett nice i alla fall!

Nu ska jag och Daniel upp till farmor och spela lite kort, och sen ska vi hem och se motorsågsmassakern ;o Hjälp!


:)



Daniel är gulligast i världen ;>

5 juli

Och så känns det som om sommaren var borta, att det bara kan slå om så fort ;o Sldrig har jag längtat till 19:e augusti (Turkiet) så mycket som nu.. Det ska bli fett skönt! Har dock skabbhotellet, men men ;)
Nästa måndag far jag med familj och Daniel till Västerås om allt går som det ska. Hoppas på varmare väder där nere, brännan hinner ju försvinna ;)

Igår var jag Daniel till Danne och Linda på byn och hälsade på. Var och hyrde två filmer, rysare (känns som jag umgås med fel personer när det gäller val av film), ena norsk och den andra amerikansk. Tror jag blundade mig igenom en film sammanlagt..
Ska vara trevlig med Daniel nu, puss :*


6 och en halv vecka - sen ligger jag och steker ;)

Exchausted! (eller hur stavas det?)

Hemma från hotellet nu, sköönt! Har varit i Raimos hela kvällen, nå brölloppsgäster som ska gifta sig imorrn roade sig..
Sitter hemma och väntar på att Daniel ska komma, han hade vissst badat och fiskat ikväll.. Nåja, beachparty imorgon kanske. Fan att allt man ska göra ska kosta. Har ju inte jobb hela sommarn, så måste tänka på pengaflödet ;s

Jaja, ska nog sova nu så jag orkar upp imorgon, borde ta en löptur. Mitt träningssamvete mår inte så bra nu, har legat lite på latsidan... :s


Gjorde en efterrätt till mamma idag.
Som en kladdkaka till botten, med chokladfyllning, toppad med vispgrädde och jordgubbar - inte helt fel kan jag lova er! ;)

Fiske-kväll ;>

Tjo.
Idag har jag och Daniel passat på och vara till Piteå, när det ändå inte var så bra väder. Han fixa nå lincenser och jag har köpt nya skor.
Efter Piteå for jag och Daniel och spela tennis. Har konstaterat att det krävs nog en hel del mer träning för att jag över huvud taget ska kunna spela en något så när vanlig match ;)
Har även varit med pappa och Daniel och fiskat i älven med båten ikväll. Fick sju firrar ;) (Och efteråt putta jag Daniel i vattnet ;o)

Hoppas på bra väder imorgon, då blir det Storforsen! :) Ska jobba sen på kvällen.


Daniel i fiskar- tagen ;)


Pappa har fått en liten fisk.


Peace!

RSS 2.0