Ville bara säga...

...att jag saknar dig :'(


Sunday

Igår var as-kul! :D
Jag for till Lina och Maggan på dan nån gång och där börja vi fixa oss ;D For till Irsta kring halv sex, där fick vi middag och så :) Spelade även lite kortspel och hade skoj!
Vid halv tio började vi fara in mot stan, skulle på hockey-lagfest nånstans (?). Jag måste säga att det var ett under att vi tog oss till rätt ställe. Med allt tjorv och bök, men konstigt nog så ordnar sig saker och ting alltid. :O Väl därborta var det mycket trevligt. Träffa massa nytt folk. Jag och Maggan blev kallad "Norrland" hela kvällen, på så sätt visste alla vilka vi var. Magda sprang även runt och kalla folk "hora!" och snackade om morsor ;) Grymt kul var det i alla fall.
När vi kom på att vi skulle hem så hade alla bussar gått, vi hade nämligen glömt att ställa fram klockorna. På något konstigt sätt ordnade det sig också ;O Åkte taxi med några in till stan, och tog sen en taxi igen ;p Kom hem till Lina  krin fyra kanske (?). Där satte vi oss och åt taco-paj och glass :D En sjukt rolig kväll! :)

Idag har vi bara slöat hos Lina. Åkte in till stan och åt på donken ;)och köpte godis ;D Sett film och sovit annars ;) Bäst att göra något vettigt nu! :P Hejs!


Kortspel ;D


Maggan och jag ;D (mycket söta)


Dans!


Magda, Lina, en av maggans "horor ;O" och nån mer ;p

Lördag!

Igår var jag hos Lina på kvällen. Hon och Magda slingade håret, blev mycket vackra båda två ;) Såg även Let´s dance, hurra för Magnus som vann! ;D

Sitter nu redo och väntar på att Lina ska ringa. Ska åka med hon och hennes bror till henne där jag, Magda och hon ska fixa oss ;D Ska sen till Irsta (?). Tror det kommer bli grymt kul! :D

Ha en trevlig kväll!

Vilket väder!

Det är ju helt underbart vilket väder det är ute! Har just kommit hem från en långpromenad med Marina och Maja. Mycket härligt att få i sig frisk luft och få lite dagsljus :)
På praktiken flyter allt på som det ska. Var en till tjej där idag så fanns inte så mycket att göra, men sen så började vi städa lite rum och då gick tiden undan. Har klivit upp före 5 två mornar i rad nu och håller på att döö ;p Men imorgon får vi sovmorgon till 9 . För övrigt tror jag även att det blir hårfärgning hos Lina imorgon-kväll:)

Ska gå ner och lägga mig i soffan för att vila mina små stackars ben nu ;p


Maggan visar upp hotellrum ;)


Mycket härligt vårväder!


Västerås Hotell

Tredje dagen av praktiken har gått nu, och det börjar flyta på ganska bra! ;D Trevlig personal och grymt mysigt hotell, så jag tror jag talat för både mig och Maggan när jag säger att vi trivs som fisken i vattnet! ;) Nästa gång jag ska bo på hotell i Västerås blir det där jag checkar in ;)
I övrigt har veckan varit ganska lugn. Jag har varit med Magda, Lina och Linas vänner, och bara varit hemma och tagit det lungt. Gått några promenader i det härliga vårvädret. :)  Jag har även börjat med kökortet ;O Det är sjukt vad tiden går fort..

Har just kommit hem från shopping med Marina, köpte inget speciellt men ska snart äta våfflor och efter det blir det att dra ut på stan! Då minsann ska jag shoppa lite, har börjat snåla så mycket ;S

Hörs senare!


Praktikplatsen där ovanpå då ;)

Hello Västerås!

Sitter nu hos Marina och Torsten i Västerås ;o Skönt att vara framme i alla fall. Men saknar Daniel <3
Har haft en mysig tåg-natt med Maggan ;) Det första vi gjorde var att gå till restaurang-vagnen och tog oss något att äta. Vill väl inte direkt påstå att det var så hög kvalité på maten, men den gick ner i alla fall ;)
Satt sedan mestadels i vår liggvagn, käka karra och så. Två andra tjejer åkte i samma vagn, så vi fick även se några avsnitt "Sex and the city" med dem ;D
Ska iväg på praktiken innan tre, så har varit och fixat busskort och så nu ;D

Höres sen! :)


Söt-maggan påtåget ;>


Maja ser ut att må gott ;>


Helg!

Helgen har varit trevlig. Mycket skoter och det är ju alltid kul :)

I lördags körde jag, Daniel och några fler skoter från Vidsel till Högheden för att kolla på SM-finalen i skotercross. Det var väl ganska kul, så länge solen var framme i alla fall. När den förvsann vart det kallt och tråkigt ;p


SM-final

Söndagen blev också en skoterdag. Vi for med mamma, pappa, Emil, Anna, Benny, Magda, Manki och Mulle till toppstugan på Vitberget. Mycket härlig dag!
Vid sex skulle jag och Magda med nattåget mot Västerås. Mamma skjutsade dit oss och Daniel följde med. Tråkigt att vinka av dom :( Men hoppas på två härliga vackor i Västerås! :D


Skoterdag ;D

Snart Västerås ;o

Känns inte som att vi ska fara på söndag! Tiden går så grymt fort. Men det ska bli mycket trevligt i alla fall :D

Är hos Daniel i Vistträsk nu, dock är ingen hemma. Sitter i min ensamhet och väntar på att Daniel ska komma hem. Han är på Högheden och är funktinär uti skoter-crossen ;p
Får se vad vi hittar på ikväll?
Imorgon har jag i alla fall lovat att följa han på SM-finalen i skotercross.. Ska köra skoter dit :) Efter det far vi till Vidsel. Måste ju hinna träffa mina nära och kära innan jag far :)

Ha det! :)


Jag och Daniel för längesen! :P

Oboy, vilket vackert väder!

Ja, idag har ju verkligen varit en toppendag! ;D Jag har stannat hemma en dag extra i Vidsel, grymt skönt! Hade bara en lektion idag så då var det ju likast att va hemma :)
Har skrivit sommarjobbs-ansökan och bara tagit det lungt. Tog även en promenad i det härliga vårvädret! Äntligen är det här! :D
Helgen som gått:
Fredag: Jag och Daniel var i Vidsel. Körde skoter upp och hälsade på pappa på jobbet, var även förbi farmor och Sixten en sväng :)
Lördag: Jobb kvällen lång, var mycket trevligt faktiskt! Efter det for jag upp på byan en sväng där festen var i full gång. Grymt grisgt dock. Vi for hem kring tre -tiden. Jag körde skoter, och Adam och Daniel åkte. En väldigt rolig skotertur.
Söndag: Vaknade kring halv tio och for då och städade upp i Kulturhuset, där jag jobbat kvällen innan. Efter det for jag, Daniel och Emil och körde skoter upp på Storberget i det härliga vädret. Vid fyra körde jag och Daniel skoter till Vistträsk, där vi även sov :)

Nä, försöka få lite ordning på blogg-sidan nu, det ser ju förjävligt ut ;o


Jag och världens bästa Daniel ute på skotertur ;D


Emil leker :p


Daniel fixar ved ;D

Oj

Ursäkta allt det fula, håller på försöka göra om! :P

Fredag den 13:onde..

..och har inte haft mer otur än vanligt.
I veckan har jag som sagt var haft sällskap av min käre bror i lägenheten. Det har varit mycket trevligt med lite sällskap! Daniel kom ju även i måndags (Emil for hem till Vidsel pga bandy) på våran 2-årsdag. Vi for på Waldorf och åt. Tänkte även gå på bio, men var ingen som vi ville se så vi gick på Hemmakväll och hyrde en film istället. Hade en mycket trevlig kväll! :)
Jag och Emil har hunnit vara på en shopping-runda, han köpte nya byxor (äntligen har han inte så stora längre;p), nya skor och nå fräna kallsingar ;)

Idag har jag varit med Daniel. Vi har kört skoter nu ikväll, har ju varit tvungen prova nya skönheten som pappa har införskaffat ;) Haha! Körde i alla fall upp och hälsade på pappa på jobbet, där vi även var och sladda lite, och på hemvägen for vi förbi farmor och Sixten och sa hej :)
Även trevligt att få träffa kära mor idag!

Imorgon blir det jobba av, men skönt att få lite cash, haha ;D
Nu ska jag och Daniel krypa till kojs, hörees! :)


Farmor tycker hon är super-häftig ;) (ikväll)


Anna med en väl efterlängtad cola efter alla lekar på idrotten ;) (torsdag)

2 år <3

Idag har jag och älsklings-Daniel varit tillsammans i två år!
Det är ju sjukt hur snabbt tiden går, men ändå känns det som att vi har varit tillsammans längre, vi känner ju varandra så himla bra. :) De bästa två åren i mitt liv hittils känns det som, har varit så glad. Han har tagit fram de bästa sidorna utr mig känns det som :) Snart flyttar vi ju ihop också, det kommer att bli toppen! Slippa längta efter han vareviga dag :p (fast längtan kanske är bra ibland också!?)
Idag kommer Daniel hit till Luleå i alla fall, ska ut och äta och sen tror jag även vi skulle på bio. Det blir mysigt :)


Jag älskar dig ;>

Bak!

2 inlägg på en dag, det är ju otroligt ;O Eller bara ett bevis på att jag har haft så otroligt lite att göra idag?!
Har i alla fall försöka göra lite bra saker. Har bakat åt mamma, en sommarkaka, choklad/kladd-muffins och jordgubbsmuffins! Smetarna var i alla fall goda, var så mätt när allt väl kommit ut färdiggräddat ur ugnen så orkade inte smaka något just då!Nu har jag i alla fall packat klart för veckan i Luleå, orkade inte ta allt för mycket, måste ju ändå ta hem allt sen inför praktiken...
Ska byta om nu och göra mig klar till när vi ska fara. Hoppas på att få övningsköra till Älvsbyn, men det brukar jag få så.. Måste ju snart börja på körskolan om jag ska hinna få körkortet tills sommarlovet ;S

Hörs!
(Saknar Daniel redan<3)


Mina muffins ;D


Och choklad-kladd-grejerna ;D
(mycket godare än det ser ut! ;p)


Slut med lov :(

Hejsan!
Sista dagen på lovet nu, sjukt vad tiden kan gå fort! Men är ju bara två veckor skola nu och sen så blir det praktik i tre veckor, som sedan följs av ett påsklov i fjällen ;D
Har äntligen fått tag i "handledaren " till praktiken, så nu är allt det fixat. För er som inte visste så ska jag och Magda dra ner till Västerås i tre veckor för att ha praktik, ska bli skoj! Jag ska bo hos (moster) Marina och Torsten och Magda hos Lina.
I helgen har jag varit med Daniel, har bara tagit det lungt.. Hyrt film och myst, har även bakat ;)

I veckan kommer jag att ha en boende-kamrat i lägenheten. Emil, lillebroren, ska komma och bo hos mig. :D Han har praktik på Kulturens hus i en vecka. Ska bli kul att slippa vara ensamen :)

Nä, funderar på dra ut på en skidtur och motionera bort lite av veckans onyttigheter, det är ju trots allt sportlov ;O


Daniel skulle med sin mor och far till Piteå idag, de skulle köpa detta bord till lägenheten.
Längtar tills vi ska flytta ihop, det kommer bli det bästa! :)


Min room-mate kommande vecka ;)

Arvidsjaur

Idag har jag varit med pappsen på shopping ;) Eller shopping och shopping, jag och Daniel följde med han till Arvidsjaur och kollade på skotrar. Var väl egentligen tänkt att han skulle byta, men inget blev då av. For och hälsade på farfar och Ulla också, mycket trevligt :)
Väntar nu på att Kicki ska komma, hon ska klippa Daniel och toppa mitt hår. Måste ta mig orken att beställa en frisörtid...

Får se om det blir Kåbban imorrn, vill hellst få med mig någon, känner mig inte riktigt i samma klass som Daniel och Emil.. ;p

Ses!


Jag (lika tuff som alltid) i nya skoterdressen ;)

Shopping med mamsen :)

Har varit till Luleå idag med kära mor! En trevligt fag, köpte nå ringar (som Magda kommer säga "typsikt Matilda!" när hon ser ;p) och nå toppar bara. Men nu till det bästa, fick en ny skoterdress av mor och far <3 Skitfin Sinisalo och jättebehaglig, längtar tills nästa skotertur nu! ;)
Hittils på lovet har det väl inte hänt all för mycket, har tjockat på med massa godis, men har även sportat lite, så alla kalorier kanske inte sitter kvar :p
Daniel är och kör crossare idag, men kommer hit ikväll :) Är med varann himla mycket, men vi trivs ju ihop så det är bara trevligt ;D Imorrn kanske det skulle bli Kåbban. Men Emil har fått magsjuka så får se hur allt slutar..
Ska g¨å och göra lite nytta nu, heejs!


Pernilla, Jocke och Micke på hockeyplan ;D


Daniel dricker varm saft ;)


Daniel på våran skidtur upp till farmor :P

Hurra!

Sportlov nu, grymt skönt ;D
Helgen har varit okej, både fredag och lördagkväll har vi varit och spelat hockey ;O Har fått visat upp mina talanger ;)
Det jag egentligen ville skriva var att jag och Daniel har fått en lägenhet ;D Hurra! :D I Piteå, så det kommer vara mitt hem i trean :) Känns grymt bra.

Ska göra nått roligare nu, hejs!


<3


RSS 2.0