Höst.

Sitter på skolan och väntar på sista lektionen ska börja nu. Ska sen hem till Vidsel, det ska bli skönt att komma hem! :)
Annars har det inte hänt så jättemycket, en vanlig skolvecka med praktik. Har somnat otroligt tidigt hela vekckan, så är rejält utvilad för helgen. Inte för att jag tror det händer något speciellt, men händer det något är jag ju redo! ;)
Överväger att följa med Magda ner till Västerås under höstlovet och hälsa på Lina. Det hade varit grymt skoj, men vet ännu inte hur jag ska göra!?

Äntligen har den härliga höstluften kommit, I love it! Vill bara vara ute hela tiden och andas den friska luften.

  

Längesen sist!

Har inte lika mycket för mig nu, är ju hemma i Vidsel så det var väl inget oväntat. ;)
Ikväll har jag i alla fall bara tagit det lugnt och varit med mor och far hos farmor. Daniel är i Tällträsk och jagar. :(

För övrigt har ju skolan börjat, och jag har fått en adress i Piteå tillsamman med Daniel. Allt känns så himla bra nu! Har till och med kommit fram till vad jag vill göra efter skolårets slut, men det får bli en hemlis till vidare.. Jag har ju praktik på stat, andra veckan avklarad nu. Hittils har det varit bra, eller tills dom började berätta om Allan i torsdags. Hotellspöket. Tror ju inte riktigt på sånt, men historierna dom berättade och allt dom varit med om gjorde mig riktigt skraj. Så fort jag slutade lade jag bena på ryggen och rusade hem. Som tur var träffade jag aldrig på Allan den dagen. ;)

Imorgon blir det Luleå med hela familjen, shopping och det. Har inte gått något på stan där, ändå är jag där varje vecka.. Har ändrats mycket sedan jag flyttade, ids ju som aldrig gå på stan, vill ju hem men första bästa buss. Träningen borde jag också ta itu med, nu är jag ute och går, men kan knappt bärga mig till alla svettiga spinningpass och träningsvärken som kommer dagen efter; underbart! ;)
Blir sängen nu (utan Daniel:( ), så man orkar upp imorrn!

Puss :*


(Vill till värmen, NU!)

Jag lever

ids bara inte skriva något nu, har roligare saker för mig! ;D

Förresten skanar jag Daniel och vet inte vad jag ska göra ikväll..


RSS 2.0