Happy halloween!

Var ju tänkt att det skulle bli party ikväll, men icke. Orsaken är enkel; jag ids inte. Varför parta bara för att alla andra ska göra det?
Var dessutom till Piteå igår. Jag, Daniel, Maria, Carro, Lina och Fanny drog dit. Vi hade tänkt gå in på statt, men det var fullt. Så vi slutade på pentryt, det sög. Men sällskapet var trevligt. :) Det blir ju vad man gör det till. Alla for hem, utom Lina som sov över hos mig och Daniel. Imorse gick vi och vinkade av hon på busstationen..

Såå.. Nu sitter jag hemma och har ont i magen för jag har ätit godis hos farmor. Men imorgon börjar mitt renare och bättre liv. Ska starta det med en detox, för att fria kroppen från gifter. Få se hur länge jag orkar följa den??
Nä, nu ska jag sätta mig och se tv och vänta på att mamma och pappa ringer. De ska ha hämtning från Nybyn ikväll..
För övrigt var jag och såg Emil spela innebandy idag, han gjorde två mål! Måste ha fått den sportsliga talangen från mig...?


Jag och Lina är argaa!


Lina, Jocke och Daniel


Luleå

Har idag varit med mamma och Elisabeth till Ersnäs och hälsat på moster Christina. En trevlig dag med tanterna. ;)
Vi hann även åka ut till Storheden en sväng. Gick på hm och hittade lite kläer som jag tänkte ha till helgen, och pricken över i:t var att mamma varkade ha en bra dag, så hon betalade, tack :)

Jag har förresten bestämt mig för att rensa kroppen. Det ska få naglarna starkare, håret bättre, hyn fräshare, jag piggare och massa annat bra. Tror jag ska börja imorgon (med en liten paus lördag, då det blir party). Så imorrn blir det frukt för hela slanten! (kanske)

 


Trötteeer

Redan onsdag.. Dagarna går fort när det är lov..
Igår var jag till farmor och kokade palt. Jag promenerade upp, och vi började nånstans vid halv tolv. Höll på till klockan jalv fyra, åt halv fem, sen promenerade jag och Daniel hem.  Hann inte ens komma innanför dörrn, så ringde mamma och fråga om jag skulle följa och gå Brännmarksrundan. Sagt och gjort. Jag var helt sluuut när jag var hemma! :)

Idag har jag varit med Daniel och jagat. Vi klev upp halv åtta imorse, tog Nima med oss och begav oss sedan ut i älgskogen. Vi gick och vi gick.. Tog en paus och gjorde upp en eld, stekte souvas och drack oboy.
Nu under kvällen har jag varit med Emil till Älvsbyn på bandyträning. Passade på att fara till Danne och Linda medans han tränade.

Och imorrn blir det att följa med mor och Elisabeth till Christina i Ersnäs. Blir nog även en sväng in till Luleå. Måste hitta något att ha på mig på fredag, fär då blire farmeeen! :D

(Ingen bild idag heller)

fekcahcfn

Ja, Haloweendräkterna... Dom lär det inte bli så mycket av.. Vi bestämde oss för att lämna tillbaka dom, så Magda fixart imorrn ;) Då förresten Lina också kommer!

Ikväll har jag i alla fall skjutsat Emil på innebandy-träning i  Älvsbyn. Medans han var där drog jag till Magda och blev svarthårig. Nu kan jag börja sätta i mitt löshår igen, har dock märkt att jag sytt på klämmorna bak och fram, så måste göra om allt. Pust!

Ligger i sängen och fryser nu, den enda jag har vid min sida är Sigge.. Och han är inte så hög mysfaktor, ligger bara och tvättar sig själv och smygpruttar om vartannat.. Saknar dig Daniel.. <3


26 okt

Ja, kanske dags för em uppdatering?? Har varit lite off på sistone..

Ligger i alla fall i min säng nu, trött! Har varit med Daniel och Emil till Luleå idag och köpt dräkter inför haloween. Jag, Daniel, Magda och Carro kommer vara snyggast på festen! ;)

Ska nog sova middag nu, för att senare orka promenera upp till älsklings-farmor!


Genom allt <3

RSS 2.0