Stoorforsen ;D

Go'kväll!
Idag har varit en utedag, från morgon till kväll! Låg ute his Daniel på morgonen, men sen kom han på att vi kunde fara till Storforsen och bada, så sagt och gjort. Maria och Magda och många fler var där, så det blev mycket trevligt :) For sedan ner och käka pizza. Efter maten drig vi till Tväråsel och for ut me båten till Länkön och hade skoj.
En mycket härlig dag :)
(Ska få jobba imorgon också :D)


Steekeer! ;) Maria, jag och Maggan ;D


Lek och stoj på en ö som dök upp under vattnet

Summergames

God morgon!
Sitter just nu och väntar på att Daniel ska bli klar i duschen, för vi ska till Piteå och se summergames. Gud vad jag längtar tillbaka till tiden då man spelade fotboll!!
 
Igår var vi i Södra på kvällen.. Bastuflotte, vattenskoter, vattenskidor osv. Mycket skoj :) For sedan på byn en sväng, var inte så dragit (antagligen för att alla var i Boden), så vi for hem igen efter ett tag.

Hörs sen! :)

Årets första dopp!

Sitter nyduschad och fräsh på väg till Tällträsk snart!
Dagen har varit så otroligt varm, har svettats som en gris ;o Trots detta for jag ut på en liten springtur, och när jag kom hem så hade alla gått ner bakom oss och badat så jag for dit. Det vart årets första dopp, faktiskt inte så kallt som jag trott! Eller så var det bara för att jag höll på löka sönder efter springturen :p

Nä, nu är det bäst man börjar bege sig mot Tällträsk och Daniel. Har ju sovit utan han två nätter, har längtat efter han som jag vet inte vad! <3
Ska förresten få jobba på lördag och nåra dar nästa vecka :)

PUSSHEJ!

Björn Borg 2 & 3!??

Varm idag också ;O Shiit, jag tror jag tappar hakan!
Var ut och gick med mor och far imorse, så grymt härligt ute på morron! Har annars legat och solat ute.. Carro kom förbi kring halv två, så var hemma ett tag och for sen och spelade tennis. Vilka stjärnor vi är alltså, Björn Borg 2 & 3, kanske Wimbeldon nästa då? ;)
Vi kom sen på att vi skulle dra ner till älvsbyn och se fotboll, så for snabbt hem och åt och gjorde pilates och sen drog vi. Båda älvsby-lagen vann. :D

Sitter just nu och har beslutsångest.. Dessa semestertiden framkallar beslutsångetsen.. Vet inte om jag ska med till Västerås? Först tänkte mamma och pappa fara på måndag, men då helt plötsligt blev det nog Norge då? Så Västerås blir veckan före pdol-veckan. Vad går jag miste om då egentligen? Typ inget hoppas jag.. Så jag tror fasen jag ska med! Alltid trevligt med något nytt! (Få se om Daniel också följer?)

Sova nu (kanske?), sleep tight!


Jag och Caro: lika proffsiga som denna kvinna?

slööööött utan jobb!

Vilken slöardag jag har haft hittils. Eller har gjort några försök till aktivitet men det sket sig..
Sov ju i alla fall i Vistträsk inatt, Daniels väckarklocka ringde 05.45, och då vart jag också pigg, så körde hem när han for på jobbet. Väl hemma hade jag hunnit bli trött igen, så la mig och sov. Vaknade sen och for ut på en springtur, men fick så himla ont i magen, så var tvungen gå typ hälften.. Samma sak hände i förrgår ;S
Har annars bara slöat framför tv:n och käkat jordgubbar :p

Jaja, ska snart ut och promenixa med carro, så ska kanske börja göra mig klar för det! Hejs!



Miss you! <3


22(?) juni

Sol idag igen, ja man slutar då aldrig förvånas!
Hittils idag har jag legat och solat och klippt gräsmattan, solade även då. Det gäller ju att vara smart och förena nytta med nöje! Mamma och pappa har varit till Älvsbyn en sväng på morron, och när dom kom hem hade dom köpt mig en pilatesmatta! Hurra, nu äntligen slipper jag ha 75 mattor under mig för att slippa få ont i ryggen, när jag rullar kors och tvärs på vardagsrumsgolvet.. Det enda som krävs är en tunn gummimatta. ;) Har faktiskt just invigt mattan med ett pilatesprogram, och den funkade utmärkt! ;D

Funderar på om jag ska baka nå åt käre mot nu, eller gå ut och njuta av solen. Känns som att solen drar mer.. Sen ska jag till Daniel, har redan hunnit sakna han massor sen igår ;o Kärlek är minsann lustigt.. ;>


Denna vackra mirakel-matta fick jag ;D

Sol och löpning..

..vilken dag!
Vaknade ett antal gånger imorse av värmeslag, där jag låg brevid Daniel i min "otroligt rymliga" säng. Varje gång drog jag upp persiennerna och kollade vädret, och varje gång sken solen! Och det har den fortsatt med tills nu. Vilken dag alltså! Har bara legat ute och mått gått i solen, och haft alla omkring mig. En perfekt sommardag.
Var tvungen avbryta mitt solande och se reprisen av Desperata. Och efter jag kommit på att jag inte har gjort annat än att legat och latat mig (och vunnit över Daniel i kubb!!) kom jag fram till att det var dags för en springtur... Så här sitter jag, svettig och mysig, efter en 45 min lång löprunda och kan knappast må bättre! :D (utom att daniel skulle varit här)

Träffade Magda när jag kom här och sprang på kvarteret, så ska och se film och mysa med hon och Caro ikväll. Var ett tag sen, så det ska bli skoj! :) <3

-Mot duschen och sen till Magda! :)


20 juni

Gårkvällen blev väl helt okej :) Grillade ju först hos Daniel och for sedan till Södra. Var ganska mycket folk där, så det var trevligt. Spelade brännboll, volleyboll, vissa badade och så.

Imorse gick jag och Daniel direkt ut på altan och la oss och sola i hopp om att få nå färg. Men solandet blev inte långvarigt eftersom solen försvann, så det sket sig.
Pilates nu, hejs!

Från igår:

Brännboll på G




Framtid?


Daniel, Ida o Sara ;D

Midsommar!

Sitter hemma hos Daniel med Niklas, John, Adam, Kalle, Jocke och Chrille. Har just ätit grillat och njutit (grillat är ju det bästa med sommarn). Och tro det eller ej, men solen börjar faktiskt titta fram nu :O

Imorse for jag och Daniel till Älsvbyn och köpte nya braxer. Kom på imorse att jag inte ahde något att ha på mig, eftersom alla mina kläder är i Piteå. For sedan till Lars och Anna-Lena på midsommar lunch. Mitt i allt kom jag på att jag inte kan svika mitt träningsprogram, så drog hem och sprang älvrundan ett varv och for sedan tillbaka. Anna-Lena färga mitt hår, så nu skiftar det inte längre i rött! :)
Jaja, gissar att vi snart ska börja dra till Södra. Jag fick bli chaufför. Känner inget vidare tagg, så får se hur jag göra ikväll!?

Glad midsommar! :)




Back again..

Ett bevis på hur otroligt lite jag verkar ha att göra under dagarna. (Men faktiskt så är inte fallet!) Sitter just nu och väntar på en äppelpaj i ugnen i alla fall :) Har även gjort en smaskig  sallad till lunch idag. Hemmafru nr 1 eller? ;)

Det verkar i alla fall bli Södra imorrn, det skulle tydligen dit rätt bra med folk :) Vet inte, men vi (med vi menar jag alltid jag o Daniel) funderar på att grilla och sånt hos Daniel före. Kanske dra dit några nära vänner?! ;) Hör av er vettja!
Hoppas bara att vädret blir bra! Säkert inte bara därför...
Oj, klockan ringer, mot äppelpajen! :D




Vi var och metade igår i Tällträsk. Med den lilla mörten (som ni kanske ser)...


...fick vi denna best. En ful liten gädda!

Sunkväder!!

Sitter hemma själv nu, utan Daniel. Det hör inte till vanligheterna, men just nu är det den bittra sanningen :(
Sitter och drömmer mig bort till varmare länder just nu. Skulle som sagt inte sitta helt fel med en molnfri dag.

Nä, bäst att he sig in till vardagsrummes (enda platsen där jag och mina breda pilatesövningar rymms) och köra lite pilates nu, eller kanske fara ut och köra lite intervallträning!? Måste ju tänka på  beach 2009, haha (eller med detta väder blir det nog beach 2010).

Puss! :*


UNDERBAART!

Brakfrulle ;D

Vilken kvinna jag är, eller flickvän kanske man ska säga!? Klev upp halv nio imorse och började tillaga en superfrukost till min älskade Daniel. Den tog drygt en timma att göra, men smakar man på resultatet så var det absolut värt den timman (tog dessutom en halvtimma att diska bort hela skiten). Tror Daniel uppskattade den också. Han har gnällt om frukost på sängen sen i vintras, och nu fick han minsann det!

Ska nog snart fara upp till farmor och sen vidare till Vistträsk.
Vi funderar på att fara till Södra midsommar, tycker det låter som en bra idé :)

Pusshej!


En nyvaken Daniel ;>
Allt syns inte men är iaf Amerikanska pannkakor med grädde, chokladgrädde, sirap, hallonsylt och kiwi. Äggröra och bacon. Varm choklad med grädde och minimarshmallows. Pärondryck. Och till efterrätt chokladpudding med grädde och minimarshmallows :)

Examensveckan!

Vilken vecka ;D Superskoj alltså.
Ids inte skriva nå, bilder finns på facebook ;)

Tällträsk nu, hejs!

Ölspel!

Tjoo
Sitter hos bulbben nu med lite annat folk. Här i pite har det varit fest hela veckan, i alla fall för vissa.
Var och kolla på balen igår, många tjusiga kvinnor där :) Själv får man vänta till nästa år..

Längar till imorrn då Maggan och Marran kommer, det ska bli skoj. Och Carro kommer på fredag. Bästa sällskapet på examen, vad mer kan man begära??
Lägger upp bilder efter allt examens-firande ;)

HEEEJS!


Jag och Daniel igår, bild snodd från Maria ;) <3

Hurra!

Jag har klarat körkortet, äntligen!
Ikväll blir det Piteå och dra på balen och titta lite.
Ha det!

Vad är det för en dag..?

Vad är det för en dag?
Nä det är ingen vanlig dag, för det är Matildas födelsedag
Hurra! Hurra! Hurra!

Sitter proppmätt efter smörgås tårta nu och ska köra igenom en rep-fas..
Igår var det kvartersfest. Var där och åt och sen for jag, Daniel, Danne och Linda på crousing i Piteå. Faktiskt trevligt, träffa lite folk och så :)


Kom och ät smörgåstårta! ;D

Sommarlooov!

Tjohoo, bara en lektion till och sen är det sommarlov! Så jävla skönt!

Var och sprang vårruset igår då, det gick ändå ganska bra. Men som alltid känner man att man kunnat ge mer, men men.. Får ta det nästa år då ;)
Ikväll ska jag bara vara i Vidsel och ta det lungt. Lördag skulle det nog bli Tällträsk och söndag hem igen. Jag fyller ju arton på söndag, äntligen. Känner mig dock som 13 än..
Jaja, måste dra mot årets sista lektion nu!
So long!


Snodde en gullig bild av mig och mamma från vårruset. Jag med 75 hakor och ser helt galen ut ;o

Vårruset ikväll!

Skepp o'hoj!
Fint väder idag, men lite blåsigt ;S
Igår var det party i Piteå, dock inte för mig! Hade nog skoj bara att titta på alla andra;) Måste säga att ångrar inte min flytt till Piteå för en sekund. Mycket roligt att vara där, och vara med Daniel ;>
Sitter just nu i datasalen på skolan, har haft idrott. Tror jag och Maggan ska dra på Ica snart. Ska köpa en färsk ananas, fett gott!  ;D
Senare ikväll blir det vårruset. Mamma har lyckats få med mig med hennes arbetskamrater från Vidsel. Får se hur det går ;)



Streeesss!

Åh, får en klump i magen av all stress! Det är så mycket att göra och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Längtar till sista skolveckan är över, då får jag äntligen lite lugn och ro.
Har i alla fall varit ledig idag, men har varit tvungen att ägna all min ledighet åt jäkla skolarbete, less man är! Har legat ute på altan och pluggat, men somnade helt oplanerat. Skönt var det i alla fall.
Har även hunnit med ett pilatespass här hemma, har beställt nå dvd:er. Skoj var det och min mage är död ;)

Hade tänkt fara till Piteå nu, men det skiter jag då fan i!

Tillbaka till skolans värld! Hejs.


Min fantastiska wellnessbox från cdon.com ;D 

RSS 2.0