Lussebullar (y)

Lussebullarna blev faktiskt goda. Dom hade i och för sig kunnat smaka lite mer saffran, men inte torra eller så (dock satte jag till lite extra vatten).
Sitter och myser nu med lite gosaker och ser "Presidenten och Miss Wade", inte så tokigt..


Slask är skit!

Usch, mina fötter är himlat plaskblöta efter min och Daniels promenad till och från Step In. Daniel har varit dit och fått lite information, jag har ju gett han en gratisvecka. Så i veckan blir det träna av! ;D Jag själv var dit på ett möte med någon snubbe, vi gick igenom gymmet. Känner fortfarande inte så stor motivation till att börja gymma, med det kanske kommer. Och dessutom, vill man ha resultat så är det bara att köra på!

Nä, nu ska jag prova baka "fusk lussebullar". Wish me luck! ;D


Svårare än så här behöver det inte vara. 2 påsar, blanda med vatten och in i ugnen!
Får se hur det smakar!? :)


1:a advent.

Gårkvällen var kanoners, verkligen.
Vi startade ovanför polisstation, i tre olika lägenheter. Klockan 9 var det Damion-filmen, och sen bar det tillbaka till förfesten. Sedan blev det forum, dragigt och trevligt.
Magda gjorde sedan ett desperat försök att hitta en efterfest.. Det slutate hos någon medelålders man med barn.. (Vi drog ganska snabbt)
Kvällen avslutade jag, Magda, Daniel och Adam i Magdas hall med ostmackor, och sedan somnade alla fyra gott i en och samma säng!




Snygga!


Partybrudar!


Partygrabbar!


UF-marknad och snart party!

Just färdigfixad för party och sitter hemma hos Daniel i Vistträsk. Vi ska snart börja bege oss mot Älvsbyn där det händer ikväll!
Idag har vi (MyLight) varit på marknad i Luleå, det har gått över förväntan, nästan alla ljus tog slut! :D

Ses ikväll!?


Vi var med i tidningen extra! ;D
Har även varit på radio, eller Anna ;)

Vidsel som snabbast.

Godkväll!
Sitter hemma vid mor och fars nya dator, efter en hård dag i Luleå. Vi har förberett för UF-marknaden som ska hållas imorgon hela långa dagen.. Var inte hemma i Vidsel förän 18.10.
Jag och Daniel har i alla fall hunnit vara upp till farmor ikväll och säga hej, ett tag sen sist.

Nä, nu blir det gå och sussa så jag orkar tillbaka till Luleå imorgonbitti!


Daniels mor och far ska på Ikea imorgon, så passar på att beställa lite smågrejor. :)

(sparta imorgon?)

Mys med Maggan i Luleå!

Sitter och myser i Magdas säng, medans hon sliter och städar.
Vi har gjort ljus heela dagen, känner mig lite sliten..

Ikväll blir det i alla fall träning i form av simning med Magda och Maria i Pontus.
Sulle visst dra bastun efterås, sköönt. ;) (undra om bärsen ska hänga med?;) )


Kom och köp av våra vackra ljus!


Bra jobbat!

Missade bussen till Luleå.. Inte bra.. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i elva så jag kan ta nästa buss.
Det blir nog så att jag övernattar hos Magda. Hon och Maria ska ju och simma, mitt enda problem är att jag inte har någon bikini här i Piteå. Kanske drar en sväng på inpuls istället då! :)

Nä, se tvu nu och ta min tredje mandarin, har otroligt långtråkigt!


nelly.com


Efterlyst.

Det blev spinning och core i alla fall, jag vågade inte pröva mig på något nytt. Måste säga att det var ett väldigt kul, men jobbigt spinningpass. Vi jobbade i lag och körde intevaller hela tiden, tufft!
Nu sitter jag i alla fall i soffan och ser efterlyst, och väntar på glögg. Välförtjänat. Efter träningen har jag städat hela lägenheten och hela städskåpet, så en kopp med glögg nu kommer inte sitta fel!

Imorgon blir det Luleå, ska göra ljus och även passa på att gå på stan en sväng. Kanske att jag övernattar hos Magda och far och simmar med hon och Maria. :)


Norrskensglögg, med smak av svartvinbär. Faktiskt god :)

Hurra!

Shit, jag har äntligen lyckats ändra lite färg! Vet att det är orange där vars det står kommentera osv, men ids fasen inte ändra det!
Nu sitter jag hemma och väntar på Daniel, som slutar klockan 12 (?). Gissar att han är kvar och övar på att svetsa inför tävlingen. :)

Funderar på att gå på Bodyvive ikväll, men har ingen aning om hur det är??!

Bodyvive:

En ny typ av gruppträning, som sprudlar med glädje och engergi! passar dig som inte tränat gruppträning tidigare, eller som varit från träningen ett tag. Funkar lika bra för ung som för den som är lite äldre. Vi tränar kondition, funktionell styrka, balans och rörlighet, allsidig träning med mycket rörelseglädje och musik från -70,-80 och -90-talet. Till vår hjälp har vi en Vive boll och en Vivie tub.


Julmys!

Gokväll gott folk!
Nu har vi äntligen fått in lite julmys i lägenheten, och jag älskar det! :) Finns ju inget mysigare.
Ännu bättre blir det till Desperata då vi ska dricka glögg och äta pepparkakor och den nya vinter-chokladkakan!

Annars idag har vi gjort lite ljus, jag har käkat med Magda och Camilla på Exotic och jag har hunnit vara på två promenader! Men det var nog ett måste med tanke på allt gott jag stoppat i munnen idag.
När ändå träning är på tal så kan jag meddela att jag har så sjukt med träningsverk i benen och magen sedan igår! Men vad annars kan man förvänta sig när man inte tränat spinning och core på typ ett halvår!? ;)


Myspys i köket :)


Ja, jag ska handla en ny lampa(!)


Grattis till Daniel!

Tydligen så har jag en bra svetsare till karl. Dom har haft uttagning på skolan, till svets-sm, och Daniel vann. :) Så sen nån gång (?) ska han ner till Småland och tävla. Där ska han tävla mot 25 st från hela svergie, de 5 bästa kommer sedan till final. Så nu är det bara hålla tummarna! :)

Varmkorv nu, och sen spinning på Step In! ;D


Min bästa Daniel. ;)

Gay

Jag, Daniel och Magda har just sett klart världens bästa film. En film om fyra bögar, måste jag säga mer? Den var i alla fall vidrig..



Söndag.

God morgon!
Är nyvaken och ska snart börja bege mig mot Luleå. Vi ska stå på någon marknad och sälja våra ljus, så håll tummarna att vi tjänar fetpengarna idag! ;)

Om igår då..
Jag gick med Emil och mamma på Öppet hus typ hela dagen. Sedan blev det lite shopping, så nu har jag levande blommor här i läggan. :)
Senare var vi med några klasskompisar till Daniel och drack öl. En trevlig kväll!!


Vilken dag!

Puuh, sitter i soffan alldeles utmattad nu. Har just fixat till i lägenheten med nya gardiner och så, börjar förbereda lite smått inför julen..
I alla fall så började dagen med skola. Efter engelskan gick jag på stan och shoppade ett par skor (mockastävlar). Väl hemma i Piteå så kom jag på att stövlar var ju inte vad jag ville ha, så jag marsherade till Din Sko igen. Efter provat skor i ungefär 35 min så bestämde jag mig för ett par låga, varma och sköna skor!
Mamma kom sedan och jag och Daniel drog med henne på stan. Gick för tredje gången idag till Din Sko och köpte impregneringsspray.
Sedan bar det av till Hortlax för att se Emil spela innebandy. Dom förlora med 7-2 (?). Men till deras försvar kan jag säga att jag tror Hortlax valde den mest partiska domare de kunde hitta..
Väl hemma i lägenheten igen så bjöd mamma på varmkorv och en butterkaka! :)
Och till sist fixade jag i lägenheten.

Nä, nu ska jag gå och krypa ner till min snarkande pojkvän (som jag för övrigt gjorde fruksot på sängen åt imorse!).


Mina nya varma och goa shoes!


Passade även på att smorsla in mina gamla skor med skokräm eller vad de nu är jag snott av pappa.
Ni ser ju sjävla skillnaden, dom blev som nya när jag var klar! ;)


Och, jag har förövrigt jävulst med träningsvärk i rumpan sedan gårdagens Bodystep!


Första passet sedan maj..

Och jag vill ju lova att det kändes! Kommer nog inte kunna ta mig ut sängen imorgonbitti..
Passet var Bodystep, så jag körde ju inte på en mjukstart heller. Men det känns fruktansvärt härligt, hade glömt bort hur kul det faktiskt är att träna! Och det bästa av allt var att jag hängde med i stegen och kunde ta ut mig rejält.
Nä, nu längar magen efter en mandarin så ska lägga mig i soffan och myspysa! :)

Bäst att fortsätta med träningen nu så jag inte återfår mina gamla former;

:O

I know what I want..


Shoppingsug!

Shoppingsuget har inte varit så stort som det är idag på ett tag. Kan knappt komma ihåg senast jag gick på stan för att handla kläder.. Idag var Monica och Marianne hit, och vi gick runtpå stan en sväng. Gud, jag ville ju ha allt! Får nog dra en shoppingrunda på i Luleå på fredag efter skolan..
För övrig bjöd Monica mig och Daniel på Golden Dragon ikväll, supergott! :)


You gotta love Nike!

Step In!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat kort på Step In! Grattis till mig!
Hade en tid bokad kvart över elva idag. Jag fick komma och träffa en tjej och vi gick igenom en hälsoplan och lite andra grejer. Det var verkar superbra och jag kommer nog att stormtrivas! :) Och dessutom får jag även träna på Inpuls lite då och då, kan ju inte bli bättre! Så nu har jag just bokat in mig på Bodystep imorgon, så får se hur det går.


Glöggmys!

Oj vad jag myst med Magda inatt. Har dock vaknat några gånger med min armbåg i hennes face, invirad i allt täcke. ;) Hon vill nog inte ha mig på sovbesök alltför ofta... Även Carro sov över, och vi kom fram till att vi måste träffas allt för sällan, för vårat surr verkade aldrig ta slut...

Idag när jag kom hem stod palt på menyn, inte helt fel. Och inte mår jag sämre av att just vara hemkommnen från en långpromenad med älsklingsDaniel! Och på tal om promenad, imorgon ska jag nog pallra mig iväg till Step In och fixa kort!

Och förresten.. Snart blir det glögg-mys framför desperata. ;)


Hejja hejja hejja Lule!

Sitter inne hos Maggan i Luleå nu. Vi har just kommit hem från hockey, Luleå - Skellefteå (1-1). Förutom ett helt gäng ofräsha alksiar som stod och vifta mig och Carro i ansiktet med en halsduk, så var det helt okej. Hade ju kunnat vara en mer spännande match, men det får duga!
Inatt blir det mys med Magda här hos Magda. Kan ju inte bli bättre! :)


Jakt-söndag!

Sitter i lägenheten i Piteå nu. Daniel har just skruvat ihop min cykel som vi tog med, så nu är det inte så mycket utrymme kvar i våran stora hall. Måste gå och köpa ett lås så vi slipper ha den här inne..

Idag har jag i alla fall varit ute med Daniel i fågelskogen. Vi fick ingetn fågel, men något man får är i alla fall motion. Jäklar vad det är jobbigt att försöka ta sig fram i skogen som är full av kramsnö! Har även hunnit plurra ner i vattnet en sväng, dock var det bara knähögt..
Efter jakten satte vi oss utanför Daniels stuga och gjorde upp en eld och fikade lite, det bästa med jakt. ;)

Imorrn hoppas jag på att det blirt Luleå vs Skellefteå med Magda, Carro, Maria och Camilla.


Daniel fixar elden!



Det var sånnt skitväder ute, så jag drack oboyen i bilen.



Bak! :)

Mmm.. Nu doftar huset lussebullar!
Nu på morgonen har jag bakat världens godaste kärleksmums och lussebullar. Jag och Daniel har även hunnit smaka lite, och dom var inte helt fel kan jag ju tala om! ;)

Nu snart bär det nog av till Vistträsk.
Daniel var sugen på party ikväll, så vi får se hur det slutar!?



Här kommer recepten på, helt seriöst, världens godaste kärleksmums!
Dom är härligt saftiga och samtidigt "fluffiga".

300 g smält margarin
3 dl kokande vatten
4 ägg
5 dl socker
5 dl mjöl
6 msk kakao
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

1. Vispa ägg och socker poröst.
2. Blanda alla torra ingredienser och häll sedan över det till ägg- och sockersmeten.
3. Häll sist i det smälta margarinet och det kokande vattnet.
4. Häll över degen i en långpanna. Ha gärna bakplåtspapper under, slipper man smöra och bröa.
5. Grädda i 175 grader, 20 min.

Glasyr:
6 msk margarin
4,5-5 dl florsocker
6 msk kaffe
3 tsk vaniljsocker
1½ msk kakao

1. Smält margarinet. Ta av pannan från plattan.
2. Häll i resten av ingredienserna och vispa tills alla klumpar är borta.
3. Häll glasyren på den svala kakan och avsluta med att strö kokos ovanpå!


Förra året när jag bakde lussekatter blev dom ganska torra. I år provade jag att inte ta så mycket mjöl. Dom var nästan kladdiga när jag bakade ut dom, men då blev dom också supergoda!
Här är mina lussebullar:

100 g smör eller margarin
5 dl mjölk
50 g jäst för söta degar
1 burk kesella
1 g saffran (2 påsar)
1½ dl socker
½ tsk salt
ca 15 dl mjöl. (Spara ganska mycket till utbakningen, och komihåg att degen ska vara ganska kletig så bullarna inte blir torra. Ni ser ju skälva hur mycket som behövs.)
russin

1. Smält smöret och tillsätt mjölken. Vätskan ska vara fingervarm.
2. Smula jästen i en bunke och tillsätt därefter den fingervarma vätskan. Rör så jästen löses upp.
3. Tillsätt saffran, kesella, socker och salt. Rör om.
4. Tillsätt mjöl, lite i taget.
5. Låt jäsa i 30 minuter.
6. Baka ut till bullar. Låt jäsa i 30 minuter till.
7. Stoppa ner russin och pensla med ett vispat ägg.
8. Grädda i 225 grader, 5-7 min.

UF-skiiiiit ;o

Ååh, är helt slut!!!
Har skickat MASSA mejl till alla UF-företag, och inget har gått rätt. Har suttit typ 2 timmar sammanlagt för att få iväg alla jäva mejl. Till ni som inte fattar något, så håller min klass på att anordna en UF-marknad i Strand galleria den 28 november, och jag skulle göra massutskick om anmälningar, och det har gått SKIT, men nu är det klart! HURRA! (Intresseklubben antecknar..)

I alla fall så sitter jag hemma i Vidsel nu. Snuvig och med huvudvärk, hade egentligen inte tänkt fara på skolan, men knaprade i mig 2 alvedon och begav mig iväg i alla fall!
Till middag har vi fått älgkött och potatisgratäng med baguetter och sallad.. :) Och till efterrätt en tårta som Emil bakat på "Centrum". Inte helt fel fredagkväll.

Nä, nu ska jag gå och mysa med alla i soffan och vila mina uttröttade dataögon. (Hoppas verklgen ALLA fått mina mejl...:s)



"Tretton"

Sitter i läggan med Daniel och 2 av hans klasskompisar och ser "Tretton". Det var ett bra tag sen man såg den, tänk att man tyckt att den varit bra en gång i tiden??

Har varit på praktik idag, börjar trivas riktigt bra där faktiskt. Ska även fortsätta vara där efter jul också.
Gått en sväng på stan, försökte hitta nå nya vinterskor, men utan framgång. Jag får väl fortsätta gå i mina slitan dojjor...

Min självdiciplin går ganska bra att träna upp ;) Följde Daniel på Max idag, men beställde inget. Smakade dock lite av hamburgaren, men pommesarna är väl onyttigast, eller? ;)


Min väg till självdiciplin!

Ska försöka göra exakt såsom jag skrev igår!

Mål:
-Att bli hälsosammare. Jag vill känna mig fräsch och må bra i kropp och själ!

Vilja och motivation:
-Hur ska jag nu uppnå dessa mål?
1. Äta bättre mat, och hellst inte så mycket go-saker. Någon gång då och då är okej!
2. Motionera mera! Skaffar förmodligen kort på StepIn nästa vecka, då jag fårr cykeln hit till Piteå.
3. Lära mig att uppskatta småsaker mer, och inte slösa energi på att irritera sig på andra människors beteénde.
4. Sluta skjuta upp saker, så inte stressen kommer.
5. Försöka omvända allt negativt till positivt.

Uthållighet:
-När jag känner att det inte går, ska jag kolla på mitt mål igen. Hur gärna vill jag detta egentligen? Svaret kommer vara jättemycket!
Jag vet att jag kan, och jag ska minsann klara det! :)


Om man skulle städa nu då!? Kommer ju vara skinande rent om en timma! :)
(Har jag inte kommit en bit på vägen?)


Självdiciplin

Självdisciplin är förmågan att tänka de tankar som för dig framåt, att ta de handlingar som krävs för att få något gjort och att bete sig på det sätt som krävs för att klara en uppgift. Denna behärskning av sig själv, självdisciplinen är en lyxvara som alla har möjlighet att nå, men många tyvärr inte gör.
-Och nu är det min tur att nå denna lyxvara! :)

Självdiciplin kan man bygga på 3 mål:

1. Mål
Mål är viktiga att ha uppsatta. Målen ska vara realistiska och mål som just du själv vill uppnå. Du gör det inte för någon annan!
Målen ska vara realistiska pga börjar du jaga mål som du själv känner är långt ifrån realistiska tappar man motivationen snabbt och man kan vinka motivationen adjöss!

2. Vilja och motivation
Grudstenen för självdiciplin är vilja och motivation. När dina mål är uppsatta måste du agera direkt och göra ditt agerande som en framåtskridande vana. Vilja och motivation skall samlas och förbrukas för att laddas på igen. Om dina mål verkligen är något DU vill ha tillräckligt mycket så skall inte vilja och motivation vara några problem och skaffa.

3. Uthållighet
Vissa dagar kan det kännas tyngre. Dessa dagar kan det kännas som viljan och motivationen bara försvinner. Men, när man vill ge upp, det är då det är extra viktigt att hålla självsiciplinen, och visa att man verkligern klara av det.
Tänk på hur det kommer kännas när du nått ditt mål, och återfinn viljan och motivationen!

Ofta när man börhar tappa motivationen är det pga att det är något i dessa "tre områden" som inte stämmer. Så det fösta man ska göra är att tänka igenom vad som är felet och sedan försöka rätta till det!


-Lycka till! Även till mig själv, känns som att det kommer att behövas!


Keep on rockin'!


10 november! :)

Sitter just nu i soffan och ser Brook Knows Best, väntar på något bättre, men inget verkar dyka upp. Får nog vänta tills Desperata klockan 9!

Startade dagen hos Magda. Jag hon och Lollo gjorde några ljus, även dekorerade och så. De kommer bli såå vackra! ;)
När jag kom hem, runt 4-tiden, möttes jag av en härlig matos vid dörröppningen. Daniel hade lagat en mysig och supergod middag. <3 (Han frågade även om jag ville gå på balen, äntligen;););))


Inget mer intressant att säga nu..

Förutom.... jag och mamma ska bli nyttiga. Idag var min sista syndardag. Måste verkligen jobba på min självdiciplin så jag kan hålla mig från alla sötsaker.. Hur nu det går..? ;p

Ska börja med korta (kanske enkla) mål. Första milsstolpen är att klara mig utan till på helgen, alltså till på fredag. Hoppas även Daniel hoppar med på resan, blir lite enklare då. ;)

Seees! :)


Här lagar Daniel också mat åt mig, dock är det ett tag sen, men vilken man jag skaffat mig! ;)
Vi skulle förresten hålla tal idag om förhållanden av olika slag, jag valde kärlek och pratade såklar om älskade Daniel! :) <3

 

 


Gäsp!

Shit så trött jag är, och jag har inte ens skrivit klart mitt tal som jag ska hålla imorgon...

Har ju varit ledig i dag, och det har varit fruktansvärt skönt! Startade dagen med en promenad upp till farmor. Var där ett litet tag och promenerade sedan hem igen! Den friska luften på morgonen gör mig på bra humär under dagen. Borde ta morgonprommisar lite oftare, måste bara se till att komma mig i säng på kvällarna.
Nåväl, efter promenaden har jag bara tagit det lungt hemma.
Jag har skrivit på ett kladd till mitt tal, sett tv och bara legat och myst.
Har varit tomt utan Daniel, är ju van att alltid ha han vid min sida.. Och nu ska jag sova utan honom igen.. Men vi ses ju imorgon. :)

Nä, nu är det nog bäst att jag lägger mig och skriver klart mitt tal, pust!



Snart är det skoterföre igen! :D

Fars dag <3

Vilken lugn och skön helg vi haft.
Jag har varit med Daniel i Vistträsk hela helgen och bara tagit det lugnt :) Småpysslat med lite saker och så.
Idag for vi till Vidsel, var ju tvungen uppvakta pappa på fars dag. Har hunnit göra en prinsesstårta till han, som faktiskt blev god. Tror jag skulle satsat på konditor-yrket??
Nu sitter jag i alla fall själv hemma. Mamma,pappa och Emil är på topp-biografen här i Vidsel och Daniel har åkt till Piteå. Själv behöver jag ju inte gå skola imorgon, sköönt ;) Ska nog ta en prommis upp till farmor och säga hej, har ju inte hunnit vara dit nå i veckan.
Jajja, nu snart är det sista avsnittet av ensam mamma, bäst att lägga sig framför tvn så man inte missar något ;)
Puss! :*
Min otroligt vackra tårta till pappa (tanken som räknas, eller hur!?)

Kick-off

Sitter nu hemma i soffan och kollar lite tv.
Kom hem från Luleå för ett tag sedan, har varit på en "UF-Kick-off". Vill väl inte påstå att det var så givande, vi lyssnade lite på olika människor och åt nån lustig mat. Men men, nu har man vart där i alla fall..
När jag kom hem var lägenheten i toppskick! Daniel hade dammsugit, dammtorkat, diskat och tagit toaletten! <3 Skööönt, så slapp jag det! ;)

Imorrn vet jag inte riktigt vad det blir?? Ska tillbaka till Piteå efter skolan och packa lite saker inför helgen. Ska även på stan en sväng med Emil och Daniel. Emil ska ha nå nya kläder, och förhoppningsvis vill Daniel ha en ny tröja som jag sett. ;) Jag själv ska försöka hålla mig från shopping, har så mycket kläder redan, vet inte vart jag skulle få plats med mer..


(ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH VILL HA CHOKLAAAD!)

Trubbel i Paradiset

Sitter vid köksbordet med magen full av popcorn. Jag, Daniel och Emil har nämligen varit på bio. Vi såg "Trubbel i Paradiset", bra film, men ingen man kommer ihåg.

Imorrn blir det Luleå. Det ska vara någon sorts Kick-off för alla UF-företag i Luleå, ovanför Inpuls.
Ska vara olika förelsningar, och även god mat. Det blir nog trevligt. :)
Får se om jag får sova över hos fröken Nilsson till på fredag? Annars får jag väl bege mig hem till Piteå efter det.

Idag på praktiken var där en tjej som jag inte träffat förut. Vi började prata om framtidsplaner, och jag nämnde lite av mina. Det visade sig att båda som jag jobbade med hade varit ute och utforskat, och gud vad jag blev sugen nu! Vet inte vad jag ska göra?!?!
Jag får väl ta det först, och sen gå skola och tjäna pengar. Jag hinner nog med allt, bara jag vill! :)


Tisdag

Sitter just nu vid köksbortdet med oljiga fingrar och doften av sommarkaka i näsan.
Har just masserat Daniel klart (därav oljiga fingrar), och sommarkakan är just tagen ur ugnen. Sitter just nu och sliter med mitt PM som ska vara inne på måndag. Men är som ganska klar.. Ska i alla fall prata om vad kärleken mellan mig och Daniel, och vad hans kärlek till mig betyder. :) Det blir nog ganska bra!?

Nä, nu ska jag sätta mig och se Desperata! :D


MyLight UF

Idag har jag, Magda, Lollo och Anna gjort ljus till vårat superföretag MyLight! Det börjar faktiskt gå frammåt, få se bara om vi tjänar på det!? ;) Eller klart vi gör, vi klarar ju allt...

För övrigt har dagen varit lugn. Har varit sjukt trött eftersom jag somnade typ halv 3 inatt, men somnar förhoppningsvis tidigare ikväll.
Har haft film-mys med Emil och Daniel, Wedding Daze. En förutsägbar men gullig film, sånna jag gillar. :*
Har även hunnit köpa läppglans och mascaran Extra Volume Callagen +, så imorrn kommer jag se ut som Eva Longoria!?

Suss gott! :*


Här har vi några av våra ljus ;)


Anna, Lollo och Magda kämpar för fullt ;)


Gokväll

Söndagen har varit lugn.
Jag, Daniel, mamma och pappa startade dagen med en promenad till farmor. Vet att jag skulle börja min renings-kur idag, men farmor hade palt, så kunde bara inte motstå det. Jag är inte så bra på hålla saker, om jag verkligen inte bestämt mig.. Får se när jag ska orka börja??

I veckan har jag och Daniel en inneboende. Emil ska ha praktik på Team Sportia, så han ska bo hos oss. Som att det inte redan är nog trångt.. Men finns det hjärterum, finns det stjärterum!?
Ska även försöka att komma igång med träningen i veckan. Har inte varit så motiverad att börja om, när det inte är Inpuls jag får gå till...:/

Nä, nu blir det Piteå! Ska se På smällen ikväll förresten, en söt liten må-bra film. :)


RSS 2.0