Fredag igen

Äntligen fredag igen, ska bli skönt att få komma hem! Ikväll blir det Vistträsk, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir kanske bara att ligga och mysa framför tv:n.. :)
Veckan har väl inte varit så värst händelserik, förutom att jag och Magda har kommit på att vi ska börja gymma ;) Har gjort det nu två gånger i veckan, man måste ju ha lite muskler att visa upp till sommarn! ;)
Engelska nu!


Den som inte hoppas på att vinna har redan förlorat. - Spanskt ordspråk

Skolan

Som ni kanske märkt så hann jag inte skriva något i söndags, hade fullt upp med att se Mamma Mia (galet bra o. upplyftande film!) och äta glass ;)
I lördags var det ju 75års-kalas i Korsträsk, rätt så trevligt faktiskt, god mat och lite lekar man fick sig ett gott skratt åt! Jag och Daniel för hem till Vistträsk tidigare än de andra, såg King Kong och mös på. Var väldigt skeptiskt till den filmen, kunde verkligen en film som handlade om en jättegorilla vara bra? Svar: ja! Den var ju super, trots tårarna som kom mot slutet. Har en tendens att tycka filmer med dåligt slut är dåliga, men inte denna. Var ju i och för sig inte så dåligt slut...

Kommande helg ska nog bli skoj; fredag ska jag till Vistträsk och på lördag blir det 18-årspartaj i Vidsel, hör väl inte direkt till vanligheterna att ha fest i Vidsel bland vårat umgänge, men dags att ändra på traditionerna kanske? ;p


Bulgarien -07, en favorit ;)

Vidsel :)

Är äntligen hemma i underbara Vidsel! Daniel kom hit när han hade slutat, vi har hunnit vara upp till farmor en sväng annars har vi bara myst hemma med mamma och pappa framför tv:n och sett Let's dance. Carl-Jan är väl den bästa?! ;)
Imorgon blir det kalas för hela slanten, Daniels mormor fyller år så kvällen kommer att spenderas i Korsträsk. Det ska nog bli trevligt..
Har för övrigt bokat en utlandsresa nu, känns grymt bra! Blir till Alanya, Turiket (fattig student som man är), är inte förän i slutet på somaren, men då har man i alla fall något att längta till, för sommaren här lär väl inte vara allt för solig(?).
Nä, skriver nog på söndag igen då jag kommer hem till en dator..


Vacker som en dag, eller? ;)


Värme!!


Helgen

Var ett tag sedan jag skrev, en vecka för att vara exakt, men har ju som sagt inte någon dator i Luleå..
Tänkte ge en snabbare genomgång av helgen.

Fredag: Jag, Daniel, Dessi och Leo for till Tällträsk och sov i Daniels stuga. Det blev en lyckad kväll och jag tror att alla hade det trevligt (!?) :)


Jag och Daniel hade vårat egna Let's dance ;)


Dessi och Leo under kvällen :)


Daniel leker älg.


Lördag: For hem från Tällträsk för att äta middag med Magda, Maria, Caro, Camilla och Julia (något som visade sig vara rätt ogivande eftersom vissa stack sen på kvällen). Middagen var god i alla fall. De andra bestämde sig fsom sagt ör att fara till Piteå, så det var bara att fara hem då ( ;O ), men lika bra var det att dom for för jag och Daniel for tillbaka till Tällträsk och hade det roligt :)
Eftersom Camilla tog bort bilderna på min kamera så kan jag inte lägga upp någon annan än på vad våran förrätt var..


Mumma!


Söndag: For hem från Tällträsk under dagen. Vid middagstid for jag och Daniel till Vidsel och var hemma hos mig. Pernilla, Kicki och Vilma kom och hälsade på. :)

Imorgon blir det Luleå, alarmet är inställt på 05.00 och det känns en aning tungt, men får i alla fall vara hemma en kväll extra. Nu ska jag börja packa ihop vad jag ska ha i veckan för att sedan krypa ner med Daniel i sängen :) Ha det!



Daniel är definitivt bland det bästa ;)

Helgen

Tänkte kika in en snabbis och skriva ett inlägg innan jag åker till Luleå, kan inte skriva något där har nämligen inget internet i lägenheten.
I helgen har det varit skoter för hela slanten! I lördags var jag och Daniel och körde med massa vidselare, grymt kul att vara alla tillsammans, var ett bra tag sedan sist! Idag har vi varit med "Daniels kompisar" och kört skoter i Vistträsk, där jag för övrigt befinner mig nu. Daniel pratade om att följa med mig till Luleå ikväll, hoppas!
Igår var vi förresten och åt middag hos Marianne och Dessi, Leo var också där. En mycket trevlig kväll. :)

Hejs!


Daniel :)

Skönt med ledighet

Skönt att vara ledig idag, var ju som sagt till tandläkaren och det verkar som mitt "tandtrådande" gett resultat; inga hål ;)
Snart kommer Daniel och senare ska vi och äta middag med Magda och Camilla (kanske någon mer?), det blir Tic Tac, inte vidare glamouröst, men hyfsat gott i alla fall.
Har börjat se första säsongen på OC, så ska nog gå och fortsätta med det nu, i väntan på att Daniel ska anlända!


Finns väl knappast nå vackrare än när snön vilar på träden?
(skulle vara Daniel i så fall (;  )

Mjukstart

For till Luleå igårkväll, för skolan skulle ju som sagt var börja om idag.. For på skolan för endast en (ogivande) lektion på morgonen för att sedan åka hem med 09.45 bussen, hade jag vetat detta från början hade jag inte farit till Luleå över huvudtaget. Men man ska inte klaga, kunde ju haft ett schema så man aldrig var ledig, dessutom fick jag ju en väldig mjukstart efter jullovet eftersom jag slipper skolan imorgon också (tandläkaren) :)
Kom hem till Vidsel på dagen någon gång, for och gick med mamma och Kicki. Har även varit och sprungit en runda, så är måttligt stålt över mig själv och mina prestationer idag ;)
Ser "Matte Söker Husse" nu, så ska väl fortsätta med det och sen ska jag gå och sussa, för att sedan vakna och fara med 08.15 bussen till tandläkaren imorgonbitti!


Hyfsat bra film må jag säga :)

Gammalt

Hittade några minst sagt roliga, gamla bilder på datorn som jag kände jag var tvungen lägga ut. Enjoy!



Skrattretande, jag, Maria och Magda i våra fjortisdagar ;)


Kortet må vara fult, men vilka tider!


Redovisning


Sommaren -06 (?)

Lovet som varit

Som jag trodde, vidare aktiv har jag ju inte varit med denna blogg, men ska försöka att bättra mig!
Det har i alla fall varit ett otroligt skönt jullov, har som mest bara tagit det lungt. Det har blivit några skoterturer och andra korta resor men annars har jag som mest bara varit hemikring.
Imorgon bär det tillbaka till Luleå, jobbigt. Men kommer i alla fall igång med träningen på allvar, har blivit lite slött med det såhär under helgdagarna.

Nu borde Daniel snart vara här så ska kila iväg och fixa lite saker, på återseende! ;)


Jag och Linnea på julafton


Fick träffa farfar, vilket var ett bra tag sedan sist!

2009

Ett nytt år nu då, vilket innebär nya möjligheter, nya upplevelser och nya drömmar, ska försöka göra år 2009 till ett minnesvärt år.

Nyårsafton spenderades som sagt i Kronogård, det blev väl ungefär som jag hade förväntat mig. Folk sprang omkring med en rå(?) älgtunga, det hängde en påkörd orrhöna i en lampa och såg rent ut sagt förjävligt ut i småstugorna, men annars var det helt okej, vad kan man förvänta sig av nyårsfirande i Kronogård?
Fick till min överaskning tjejsällskap i stugan, Ida och Linnea, det var inte helt fel. Skulle nog inte klarat av alla dessa pojkar ensamen..

Men som man säger, en bild säger mer än tusen ord, orkar inte skriva mer så slänger in lite bilder!






RSS 2.0